Punim plućima

Punim plućima

Olegova iznenadna smrt dovodi do ponovnog okupljanja davno raspale grupe prijatelja. Unatoč međusobnim zamjeranjima i tajnama iz prošlosti, noć karmina postaje noć zabave i sjećanja na neka bolja vremena.

Oleg, Febra, Mišo, Danko, Zorka i Biba u svojoj su mladosti bili nerazdvojni; slobodni, spontani, bez pretjeranih obaveza na horizontu odraslog života. Hrana, tekila, trava, filmovi i beskrajni razgovori. Tijekom godina su se razdvojili, neki preselili, neki promijenili način života, i prijateljstva su se raspala. Ponovno ih okupi Olegova iznenadna smrt. Nakon što istresu njegov pepeo na groblju, okupljaju se u Olegovoj kući, mjestu na kojem su nekoć skupa proveli bezbroj besanih noći. Vraćaju se uspomenama, ali i starim zamjerkama i svađama. Ono prešućeno izlazi na vidjelo, i unatoč početnom oklijevanju, ispunjava se Olegova posljednja želja – ekipa je ponovno na okupu.

Scenarij, režija: Radislav Jovanov Gonzo

Direktor fotografije: Stanko Herceg, h.f.s.

Montažerka: Anita Jovanov

Glumci: Aleksandra Naumov, Judita Franković Brdar, Rakan Rushaidat, Krešimir Mikić, Hrvoje Barišić, Dražen Pavalić, Vanda Vujanić, Tvrtko Jurić, Lada Bonacci, Domagoj Ivanković

Scenografija: Petra Poslek

Kostimi: Tajči Čekada

Majstorica maske: Silvija Bradica

Animacije: Svebor Kranjc

Glazba: Coco Mosquito

Oblikovanje zvuka: Frano Homen

Producentica: Sabina Krešić

Ko-producenti: Boris T. Matić, Lana Matić

Produkcija: Fade In,  Propeler Film

Žanr: Humorna drama