ARHIVA NOVOSTI

“ODGOĐENA REVOLUCIJA” NA PRESS FILM FESTIVALU U HRVATSKOJ KOSTAJNICI-EN

Tema 4. Press film festivala, koji počinje sutra u Hrvatskoj Kostajnici, istraživačko je novinarstvo pretočeno u filmove.

Festival predstavlja novinarske reportaže i filmove, a hommage je Gordanu Ledereru, te ruskim novinarima koji su poginuli za vrijeme Domovinskog rata obavljajući svoju profesiju.

Uz mnoge projekcije i izložbe fotografija u Hrvatskoj Kostajnici će se održati i tribina o slobodnom istraživačkom novinarstvu koja će okupiti novinare, foto reportere, te snimatelje iz Hrvatske i šire regije.

Press film festival održat će se 30. i 31. kolovoza u Hrvatskoj Kostajnici, te 1. rujna u zagrebačkom Centru mladih Ribnjak.

“PUSTI DOBRE, PUSTI” VEČERAS U JELSI-EN

Kino Mediteran u Jelsu je stiglo u ljeto 2014. godine sa dvije projekcije tjedno. S obzirom na veliki interes publike u sezoni 2015. projekcije su se održavale tri puta tjedno, a nakon završetka ljetne sezone, nastavili smo jednom mjesečno prikazivati filmove u Svečanoj dvorani u zimskim mjesecima.

Tijekom ljeta 2018. godine kino radi ponedjeljkom, srijedom i petkom u periodu od 9.7. do 31.8. Cijena ulaznice je 20 kuna.

PROGRAME UDRUGE FADE IN PODRŽAVAJU